Om activiteiten uit te kunnen voeren vraagt Stichting CaBO een jaarlijkse financiële bijdrage aan alle aangesloten bedrijven. De hoogte hiervan wordt vastgesteld via een staffel op basis van het aantal personeelsleden. Alle activiteiten worden uit deze bijdragen vergoed. Voor u is ook deelname aan de CaBO-bijeenkomsten (2 à 3 per jaar) inbegrepen.

Staffel 2020

Aantal personeelsledenBijdrage 2020
0 - 500€ 615,-
500 - 1500€ 880,-
> 1500€ 1.040,-
Bedragen gelden per 1 januari 2020, worden jaarlijks opnieuw vastgesteld en zijn excl. BTW.

Facturering

U kunt het hele jaar verzoeken om aan te sluiten als (buitengewoon) deelnemer. Bij aanmelding na 1 juli, wordt 50% van de bijdrage in rekening gebracht. Vervolgens ontvangt u ieder voorjaar een factuur.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Stichting CaBO, als deelnemer of buitengewoon deelnemer? Stuur dit verzoek dan naar info@stichtingcabo.nl. U ontvangt dan per email de nodige informatie en een aanmeldformulier. U kunt ook het bedrijfsbureau bellen voor meer informatie.