Nieuwsbericht
Wilt u deel uitmaken van het CaBO-netwerk, nieuwsbrieven ontvangen en de bijeenkomsten bijwonen? Informeer nu dan naar deelnemerschap in de stichting.
 
Stichtingen, Verenigingen & Brancheorganisaties
  Links
  Link   VNCI.nl
De Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) behartigt de collectieve belangen van de chemische industrie in Nederland. Zij doet dit door middel van overleg, voorlichting en adviezen. De VNCI treedt op namens de bedrijfstak, is een cen
  Link   Deltalinqs.nl
Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van de logistieke en industriŽle bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied.
  Link   vno-ncw.nl
VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. VNO-NCW behartigt zowel op nationaal als op internationaal niveau de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven.
  Link   sir-safe.nl
De Stichting IndustriŽle Reiniging (SIR) heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriŽle reiniging. De Stichting IndustriŽle Reiniging bundelt en behartigt dat belang in Nederland en in BelgiŽ.
  Link   stichtingsalvage.nl
Stichting Salvage is een landelijke organisatie die zich richt op persoonlijke hulpverlening, maximale schadebeperking en zaakwaarneming namens brandverzekeraars na een brand, blikseminslag of explosie.