Forum online PDF Afdrukken E-mail

Het forum is online. Dit is enkel toegankelijk voor bedrijven en instellingen die zijn aangesloten bij Stichting CaBO. Zij hebben eerder per e-mail inloggegevens ontvangen om toegang te krijgen tot het forum.

Met het forum wordt het platform voor bedrijven om met elkaar kennis uit te wisselen groter. Men kan direct communiceren met andere professionals van collega-bedrijven. Er zijn een aantal categorieen aangemaakt waarin onderwerpen geplaatst kunnen worden. Het bedrijfsbureau zal het forum monitoren.

Met medewerking van de aangesloten bedrijven zal het forum de komende tijd zich kunnen ontwikkelen tot een praktische kennisdatabank. Wij doen dan ook een beroep op u ons te laten weten wat u van het forum vindt en hoe dit verbeterd zou kunnen worden.