Home arrow Nieuws arrow Belangenbehartiging arrow Concept Besluit Personeel Veilgheidsregio's

Concept Besluit Personeel Veilgheidsregio's PDF Afdrukken E-mail

Stichting CaBO is door de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ter consultatie gevraagd over het concept Besluit Personeel Veiligheidsregio's. Grond hiervoor is het project Besluit Kwaliteit Brandweerpersoneel, waar Stichting CaBO deel nam in de klankbordgroep.

DIt project over opleidingen van de (bedrijfs)brandweer loopt nog steeds. Meer informatie over de voortgang op www.bkbp.nl. U vindt hieronder de volledige tekst van het ontwerpbesluit.

Concept Besluit Personeel Veiligheidsregio's

Brief Consultatie Concept Besluit Personeel Veiligheidsregio's