Symposium 2006 PDF Afdrukken E-mail
  • Wilt u weten of er een kans bestaat dan uw bedrijf straks aangewezen gaat worden voor een bedrijfsbrandweer in het kader van het nieuwe Besluit Bedrijfsbrandweer?
  • Maakt u een afweging tussen een bedrijfsbrandweer en BHV-organisatie of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn?
  • Wilt u met collega's over deze of andere onderwerpen van gedachten wisselen?

Kom dan naar het symposium 'Calamiteitenbeheersing in beweging' van Stichting CaBO op donderdag 23 november om 13.00 uur in Hengelo.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 - 13.30 Ontvangst met koffie en broodje

13.30 - 14.00 Opening
door Job Stuip, voorzitter Stichting CaBO, sitemanager AKZO Nobel Chemicals Hengelo

14.00 - 14.40 Het nieuwe Besluit Bedrijfsbrandweren
door Gert Hoftijzer, adviesbureau SAVE/Oranjewoud, projectleider Actualisatie Besluit Bedrijfsbrandweren.
Toelichting op de laatste stand van zaken waaronder mogelijke verandering in de verplichte aanwijzing en nieuwe opleidingen.

14.40 - 15.20 Bedrijfsbrandweer vs. BHV
door Arthur Zanders, bureau ZANDERS, adviseur in crisisbeheersing en veiligheidsmanagement.
Veel bedrijven schakelen over van bedrijfsbrandweer naar BHV-organisatie.
Welke afwegingen en valkuilen komen we tegen? Aan de hand van recente voorbeelden uit de praktijk worden enkele dilemma's besproken.

15.20 - 15.45 Pauze

15.45 - 16.25 Visie van verzekeraar op beheersing van risico's en calamiteiten
door Pim Noordeloos, Zurich Global Corporate Benelux, Risk Engineering Benelux.

16.25 - 17.00  Bedrijfspresentatie AKZO Nobel Chemicals Hengelo

17.00 - 17.15  Afsluiting door de voorzitter

17.15 - 18.15 Afsluitende borrel (optioneel)

• Aanmelden en kosten

Omdat de stichting volledig draait op eigen bijdragen, moet dit symposium kostendekkend worden georganiseerd. De bijdrage voor deelnemers is beperkt tot € 45,- (excl. BTW) per persoon.
Bent u geen deelnemer in de stichting dan betaalt u € 95,- (excl. BTW) per persoon.
U kunt zich aanmelden tot 8 november door een e-mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Wij sturen u dan een aanmeldformulier per e-mail.