Home arrow Nieuws arrow Belangenbehartiging arrow Reacties deelnemers over concept norm voor BHV

Reacties deelnemers over concept norm voor BHV PDF Afdrukken E-mail

Aangesloten bedrijven zijn per e-mail geïnformeerd over de conceptnorm voor BHV. De reacties van de deelnemers zijn gecommuniceerd naar NEN.

Een normcommissie van NEN is bezig met het opstellen van een norm voor de bedrijfshulpverlening wat heeft geresulteerd in een concept norm.  Alle deelnemende bedrijven zijn hierover geïnformeerd en is gevraagd om reacties en bezwaren kenbaar te maken. De reacties die deelnemers hebben gestuurd zijn verwerkt en teruggekoppeld aan NEN.

Deelnemende bedrijven kunnen -de samenvatting van- de ontwerpnorm opvragen en de reactie zoals verstuurd aan NEN namens Stichting CaBO. Stuur hiertoe een e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .