Home arrow Nieuws arrow Belangenbehartiging arrow NEN-norm BHV in ontwikkeling

NEN-norm BHV in ontwikkeling PDF Afdrukken E-mail

Op dit moment wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe NEN-norm voor BHV. Deze zal gaan gelden voor alle bedrijven en organisaties in Nederland en heeft, zoals het er nu naar uit ziet, vergaande consequenties voor het bedrijfsleven.

De stichting laat zich nu informeren over deze ontwikkelingen en zal binnenkort per e-mail alle aangesloten bedrijven op de hoogte brengen van de nieuwe NEN-norm en de consequenties ervan. De afzonderlijke standpunten van de deelnemers zullen geïnventariseerd worden en het ingenomen standpunt van de stichting zal teruggekoppeld worden aan NEN en de deelnemers.