Home arrow Nieuws arrow Belangenbehartiging arrow Resultaten onderzoek aangesloten bedrijven
Nieuwsbericht
Bent u een commerciële partij die voordelen of kortingen wil bieden aan onze achterban, neem dan contact met ons op via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Resultaten onderzoek aangesloten bedrijven PDF Afdrukken E-mail

In februari 2005 hebben alle bedrijven aangesloten bij de SBB een schriftelijke enquête ontvangen over de nieuwe koers die de SBB wil gaan varen.
Ruim 40% van de deelnemende bedrijven heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om hun visie op de nieuwe SBB te geven. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste resultaten.

  • Alle deelnemende bedrijven kunnen zich vinden in de nieuwe koers die de stichting gaat volgen.
  • Er is behoefte aan een soort platform waar bedrijven met een eigen bedrijfsbrandweer of hulpverleningsorganisatie terecht kunnen voor informatie met betrekking tot hun werkveld.
  • Alle bedrijven willen graag door de SBB op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen en activiteiten binnen het werkveld. Daarnaast vinden zij het belangrijk om informatie uit te wisselen met andere bedrijven over calamiteitenbeheersing.
  • Veruit de meeste bedrijven geven de voorkeur aan internet en e-mail als communicatiemiddel om informatie uit te wisselen.

Met de positieve resultaten van de enquête zet het bestuur van de SBB haar nieuwe koers door. De ontwikkelingen worden per e-mail of post aan de deelnemers gecommuniceerd. 

 
< Vorige   Volgende >