Kosten PDF Afdrukken E-mail

Om haar activiteiten uit te kunnen voeren vraagt de stichting een jaarlijkse financiële bijdrage aan de aangesloten bedrijven en instellingen. Dit geldt voor deelnemers en buitengewone deelnemers.

De hoogte van deze bijdrage wordt vastgesteld via een staffel op basis van het aantal in dienst zijnde personeelsleden. U als deelnemer geeft inzicht in de gegevens die nodig zijn voor vaststelling van deze bijdrage.

Aantal personeelsleden

Hoogte bijdrage*
< 500
€ 590,-
€ 845,-
>1500
€ 999,-

* Bedragen gelden per 1-1-2018, kunnen jaarlijks opnieuw worden vastgesteld en zijn excl. BTW.

In deze bijdrage is deelname voor de contactpersoon aan de CaBO-bijeenkomsten (minimaal 2 per jaar) inbegrepen.

Facturering

U kunt gedurende het hele jaar een verzoek indienen om (buitengewoon) deelnemer te worden. Wanneer u zich aanmeldt na 1 juli van het betreffende jaar, wordt 50% van de bijdrage in rekening gebracht. Vervolgens ontvangt u jaarlijks aan het begin van het jaar een factuur.