Nieuwsbrief PDF Afdrukken E-mail

Periodiek ontvangen bedrijven aangesloten bij de stichting CaBO een nieuwsbrief per e-mail. In deze nieuwsbrief wordt u geinformeerd over zeer uiteenlopende zaken, bijvoorbeeld:

• ontwikkelingen in wet- en regelgeving over calamiteitenbeheersing en -bestrijding
  • activiteiten die worden georganiseerd door CaBO zoals symposia of congressen
  • resultaten van projecten of werkgroepen waaraan CaBO deelneemt

Om de belangen van onze deelnemers goed te kunnen behartigen, wordt de nieuwsbrief ook gebruikt om ú om informatie of uw mening te vragen. Bijvoorbeeld wanneer wij als stichting een standpunt moeten innemen, namens onze deelnemers, bij het maken van nieuwe regelgeving door de overheid.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen dan dient u eerst deelnemer te worden van de stichting. Bent u al deelnemer, maar ontvangt u de nieuwsbrief niet? Stuur ons dan een e-mail.

< Vorige