Home arrow Nieuws arrow Belangenbehartiging arrow Jubileumboek: 30 jaar belangenbehartiging

Jubileumboek: 30 jaar belangenbehartiging PDF Afdrukken E-mail

Op het jaarlijks symposium dat dit jaar in het teken stond van het 30-jarig jubileum van Stichting CaBO (voorheen SBB) werd aan de voorzitter het 1e exemplaar van het jubileumboekje '30 jaar belangenbehartiging' uitgereikt.

Het boekje geeft een indruk van activiteiten van de stichting door de jaren heen, met leuke foto's van en interviews met personen en bedrijven die een relatie hebben met de stichting. Alle gasten op het symposium hebben een gratis exemplaar ontvangen. Bedrijven die zijn aangesloten bij de stichting kunnen per mail aan het bedrijfsbureau ook een exemplaar aanvragen.